top of page

Loempia-saus

Lekker bij zelfgemaakte loempia's

Loempia-saus

Voorbereidingstijd (minuten):

Bereidingstijd (minuten):

Moeilijkheid:

10

10

gemiddelde waardering 1 uit 5

1 pannetje vol

1 fles tomatenketchup

6 teentjes knoflook, geperst

1 peper, fijngesneden

2 theelepels sambal, naar smaak

Vetsin, naar smaak

1 bosje peterselie, fijngesneden

Gember, duimgroot, geraspt

Beetje zonnebloemolie

Neem een steelpan, doe hier wat olie en bak op medium hitte de knoflook en de peper. Als deze bijna gaat kleuren, doe je de geraspte gember erbij en bak deze even mee. Dan voeg je het hele flesje tomatenketchup toe. Roer om en voeg de peterselie erbij. Breng op smaak met de sambal en de vetsin. Je kunt een beetje water toevoegen als je de saus iets te dik vindt. Serveer de saus bij (zelfgemaakte) loempia’s.



* Lekker bij zelfgemaakte loempia's.

  • Pinterest
  • Instagram
bottom of page