top of page
Avocadomousse met Hollandse garnalen
lekker en supersnel klaar
Voorbereidingstijd (minuten):
Bereidingstijd (minuten):
Moeilijkheid:
10
5
6 glaasjes als hapje
Halveer de avocado’s en verwijder de pit. Doe het vruchtvlees in een kommetje met de crème fraîche en het limoensap. Prak of pureer het vruchtvlees en breng op smaak met wat zout en peper.
Doe wat rucola in een glaasje. Doe hier wat van de mousse op. Verdeel wat garnaaltjes hierover en garneer met een klein beetje dille.
2 avocado’s
1 limoen, sap
100 gram crème fraîche
150 gram Hollandse garnalen
Zout en peper
50 gram rucola
Wat dille om te garneren (of een radijsje)
· Als voorgerecht is de aangegeven hoeveelheid voor 2 personen. Gebruik dan een uitsteek-ring en serveer op een bordje.
· Je kunt ook een amuse-lepeltje gebruiken, dan heb je er ongeveer 8 gevuld.
bottom of page