top of page

Avocadomousse met Hollandse garnalen

lekker en supersnel klaar

Avocadomousse met Hollandse garnalen

Voorbereidingstijd (minuten):

Bereidingstijd (minuten):

Moeilijkheid:

10

5

gemiddelde waardering 1 uit 5

6 glaasjes als hapje

Halveer de avocado’s en verwijder de pit. Doe het vruchtvlees in een kommetje met de crème fraîche en het limoensap. Prak of pureer het vruchtvlees en breng op smaak met wat zout en peper.


Doe wat rucola in een glaasje. Doe hier wat van de mousse op. Verdeel wat garnaaltjes hierover en garneer met een klein beetje dille.

2 avocado’s

1 limoen, sap

100 gram crème fraîche

150 gram Hollandse garnalen

Zout en peper

50 gram rucola

Wat dille om te garneren (of een radijsje)




· Als voorgerecht is de aangegeven hoeveelheid voor 2 personen. Gebruik dan een uitsteek-ring en serveer op een bordje.

· Je kunt ook een amuse-lepeltje gebruiken, dan heb je er ongeveer 8 gevuld.

  • Pinterest
  • Instagram
bottom of page