top of page

Garnalencocktail

Snel een feestelijk hapje gemaakt

Garnalencocktail

Voorbereidingstijd (minuten):

Bereidingstijd (minuten):

Moeilijkheid:

5

5

gemiddelde waardering 1 uit 5

4 amuse-hapjes

100 gram crème fraîche

25 gram tomatenketchup

25 gram mayonaise

Scheutje whisky

150 gram Hollandse garnalen (die zijn het lekkerst)

75 gram rucola

Zout en peper

Dille om te garneren

Neem een kommetje en doe hier de crème fraîche, tomatenketchup, mayonaise en de whisky in. Meng goed door elkaar, zodat je een egale massa hebt. Breng op smaak met wat zout en peper.


Doe wat rucola in een glaasje, verdeel hier wat garnaaltjes over en doe hier een mooi kloddertje saus overheen. Doe hier een klein takje dille (of iets anders om te garneren) op en klaar.




· Je kunt van alles gebruiken om te garneren. Bieslook, een radijsje of peterselie bijvoorbeeld.

· Als amuse-hapje voor 4 personen of als voorgerechtje voor 2 personen.

  • Pinterest
  • Instagram
bottom of page