top of page
Garnalencocktail
Snel een feestelijk hapje gemaakt
Voorbereidingstijd (minuten):
Bereidingstijd (minuten):
Moeilijkheid:
5
5
4 amuse-hapjes
100 gram crème fraîche
25 gram tomatenketchup
25 gram mayonaise
Scheutje whisky
150 gram Hollandse garnalen (die zijn het lekkerst)
75 gram rucola
Zout en peper
Dille om te garneren
Neem een kommetje en doe hier de crème fraîche, tomatenketchup, mayonaise en de whisky in. Meng goed door elkaar, zodat je een egale massa hebt. Breng op smaak met wat zout en peper.
Doe wat rucola in een glaasje, verdeel hier wat garnaaltjes over en doe hier een mooi kloddertje saus overheen. Doe hier een klein takje dille (of iets anders om te garneren) op en klaar.
· Je kunt van alles gebruiken om te garneren. Bieslook, een radijsje of peterselie bijvoorbeeld.
· Als amuse-hapje voor 4 personen of als voorgerechtje voor 2 personen.
bottom of page